Det siger vores patienter

 

Kristina – almindelig bøjle og kæbeoperation

Kristina er tilfreds med resultatet og skal lige vænne sig til det. Hun takker for et godt samarbejde og fortæller, at personalet er søde, venlige, hjælpsomme og dygtige.

Anja – kæbeoperation

Anja er meget tilfreds med resultatet og fortæller, at forløbet har været godt, rart og at personalet er imødekommende.

Benjamin – togskinner og kæbeoperation

Benjamin er meget tilfreds med både resultatet og personalet. Han fortæller, at forløbet har været langt, men det hele værd.

Murwah – kæbeoperation

Murwah er uden tvivl tilfreds med resultatet og fortæller, at forløbet har været meget godt. Personalet er søde og rigtig gode til at tage imod patienterne.

Rasmus – operation i overkæbe og togskinner

Rasmus er meget tilfreds med resultatet og mener, at det har været hele forløbet værd. Han fortæller, at personalet er meget venlige og kompetente.

Eva – kæbeoperation og fast bøjle

Eva er meget tilfreds med resultatet og synes, at det hele er gået utroligt godt og som forventet. Hun fortæller, at personalet er super venligt, lyttende og forstående. Om sig selv siger hun: 'Jeg er blevet et mere smilende menneske – tusinde tak!'.

Mie-Elise – kæbeoperation og fast bøjle

Mie-Elise er tilfreds med resultatet og mener, at forløbet har været rigtig godt. Personalet er helt fantastisk og hun takker for alt.

Uffe – fast bøjle

Uffe er tilfreds med resultatet og synes, at forøbet har været godt. Han fortæller, at personalet er flinke og imødekommende.

Mathias – usynlige bøjler og kæbeoperation

Mathias  er meget tilfreds med resultatet – det er perfekt! Han fortæller, personalet er venlige, samabejdsvillige og meget dygtige. Han takker for god behandling og er perfekt resultat.

Ulla – fast bøjle og kæbeoperation

Ulla er meget tilfreds med resultatet og fortæller, at forløbet har været dejligt og problemfrit. Ved al tvivl og bekymring har personalet været helt fantastiske.


Anette Holm Bolander